Veelgestelde vragen

Ik kan lastig vrij krijgen van mijn werk, kan ik ook ’s avonds of in het weekend bij jullie terecht?

Ja, dat kan (mits de agenda’s van onze coaches het toelaten). We rekenen hiervoor een toeslag van 25%.

Ik ben student/net afgestudeerd en zou graag assessmentcoaching willen, maar ik vind het erg duur… Hebben jullie een studententarief?

Ja, als je nog studeert of korter dan 6 maanden geleden bent afgestudeerd, krijg je bij ons 15% korting! Je moet dit wel aantonen met een kopie van je bewijs van inschrijving/diploma.

Jullie zitten in Amersfoort, dat is voor mij vrij ver weg. Kan assessmentcoaching ook op een andere locatie plaatsvinden?

Ja, wij werken door het hele land. Voor een sessie op een locatie bij jou in de buurt geldt een toeslag van €150 (incl. BTW, tarief voor particuliere opdrachtgevers) in verband met reistijd en het huren van een flexlocatie. Het is eventueel ook mogelijk om op je werkplek af te spreken als er daar een geschikte ruimte is. We werken niet bij mensen thuis.

Ik zit in het buitenland en moet binnenkort een (online) assessment doen. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Voor de meeste assessmentonderdelen is het ook heel goed mogelijk om via Skype of FaceTime een sessie assessmentcoaching te doen. We hebben op deze manier al verschillende expats en mensen die veel reizen voor hun werk kunnen begeleiden. Zie hier voor meer informatie over deze optie.

Hoe weet ik dat ik bij jullie kwaliteit krijg?

Als onze assessmentcoaches zijn opgeleid als Arbeid & Organisatiepsycholoog en hebben ruime en recente ervaring in het afnemen van assessments en assessmentcoaching. Nieuwe coaches worden uitgebreid ingewerkt in het geven van assessmentcoaching en nemen deel aan intervisie. Bovendien zijn onze assessmentcoaches lid van het Nederlands Instituut van Psychologen. Dit betekent dat zij zich moeten houden aan de Beroepscode van het NIP.

Waar kan ik terecht als ik niet tevreden ben?

We hebben dat gelukkig nog nooit meegemaakt! Deze vraag hoort dus eigenlijk niet in dit rijtje veelgestelde vragen thuis. Maar mocht je niet tevreden zijn en je komt er met ons niet uit, dan is het prettig om te weten dat met je klacht terecht kunt bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij hebben een eigen klachtprocedure en behandelen klachten via een tuchtrechtsysteem.