Over ons

Maak kennis met
Assessmentcoaching Nederland

Je wilt natuurlijk weten wie er achter Assessmentcoaching Nederland zitten. Dat snap ik wel, ik wil zelf ook altijd graag weten met wie ik te maken heb.

Nicole Hermans

Toen ik nog fulltime als assessmentpsycholoog werkte (inmiddels alweer 10 jaar geleden), viel het me op dat sommige mensen niet goed uit de verf kwamen tijdens hun assessment. Hoewel ik een assessment nog altijd een heel goed en waardevol selectie-instrument vind, schiet het volgens mij zijn doel voorbij als mensen niet goed kunnen laten zien wat zij in huis hebben. Bijvoorbeeld door zenuwen of verkeerde verwachtingen.

Ik besloot me te gaan inzetten voor mensen die graag optimaal willen presteren tijdens hun assessment. Dat is ook voor de opdrachtgever het fijnst: zij krijgen dan een zo goed mogelijk beeld van hun (toekomstige) medewerker. Sinds 2010 heb ik, samen met mijn team, al honderden mensen geholpen om zich voor te bereiden op hun assessment. Tijdens één-op-één coachingsessies en tijdens workshops. Ik weet zeker dat we jou ook kunnen helpen om tijdens je assessment écht te laten zien wat jij kunt.

Lees hieronder verder, of neem direct contact met ons op!

Ons team

Deze assessmentcoaches werken voor Assessmentcoaching Nederland. Je hoort altijd van te voren wie jouw assessmentcoach zal zijn en je kunt een voorkeur aangeven als je dat wilt.

  Nicoline Hermans

  Sinds 2006 werkzaam in het assessmentvak. Ruim 15 jaar ervaring in het afnemen van assessments, en ruim 10 jaar als assessmentcoach. Coaching bij: capaciteitentestsrollenspelleninterview. Werkt op locatie in Amersfoort en via videobellen. Oprichter en eigenaar van Assessmentcoaching Nederland.

  Ellen de Graaf

  Sinds 2003 werkzaam in het assessmentvak. Bijna 20 jaar ervaring in het afnemen van assessments, en ruim 5 jaar als assessmentcoach.
  Coaching bij: capaciteitentestsrollenspelleninterview. Werkt op locatie in Amersfoort en via videobellen.

  Krishna Schriks

  Sinds 2005 werkzaam in het assessmentvak. Ruim 15 jaar ervaring in het afnemen van assessments voor uiteenlopende functies en organisaties. In 2021 gestart als assessmentcoach.
  Coaching bij: capaciteitentestsrollenspelleninterview. Werkt op locatie in Valkenswaard en via videobellen.

  Waarom kiezen voor Assessmentcoaching Nederland?

  Er zijn natuurlijk ook andere aanbieders van assessmenttraining en – coaching. Waarom kiezen mensen voor ons? We gaan je hier niet vertellen dat iedereen die wij gecoacht hebben een positief advies gekregen heeft en zijn/haar droombaan heeft gekregen, zoals sommige andere coaches doen. Je krijgt ook geen succesgarantie van ons. Dat zou gek zijn: soms voldoet iemand helaas niet aan alle eisen voor de baan of is er iemand anders die nog geschikter is. Dan doet het assessment waarvoor het gemaakt is: de beste persoon selecteren voor de opdrachtgever.

  Wat we je wel kunnen vertellen: ál onze klanten geven na afloop aan dat zij tijdens het assessment het beste van zichzelf hebben kunnen laten zien. En dat assessmentcoaching hen daar enorm bij geholpen heeft. En ja, dat leidt heel vaak tot een positief advies. Wij geloven dat dat voor jou ook haalbaar is en delen graag onze kennis en ervaring met je.

  Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?