Gratis assessment
e-book

In januari 2015 verscheen bij online uitgeverij Bookboon het boek Feiten en fabels over het assessment van de hand van Nicoline Hermans, oprichter van Assessmentcoaching Nederland.

Bookboon biedt kwalitatief hoogwaardige studie- en businessboeken gratis aan in PDF format. Dit is mogelijk doordat ze werken met een advertentiemodel: in de boeken staan op een aantal plaatsen advertenties.

Benieuwd naar dit e-book?

Je kunt het GRATIS downloaden op BookBoon.com (kies voor 30 dagen proefperiode Professional Plus abonnement) of kopen voor €8,99. We zouden het leuk vinden als je een review achterlaat op de website van Bookboon!

Beschrijving van de website van de uitgever.

Feiten en fabels over het assessment kijkt verder dan de bestaande oefensites en -boeken en vertelt je de dingen die je echt wilt weten voordat je aan een assessment begint. Ontdek bijvoorbeeld waarom de acteur niet met je meebeweegt tijdens het rollenspel en waarom het oefenen met de intelligentietests wel degelijk zin heeft (ook al word je er niet slimmer van).

In dit makkelijk leesbare boek bespreekt ervaren assessmentpsycholoog en assessmentcoach Nicoline Hermans de feiten en fabels over de verschillende onderdelen van het assessment, zoals de intelligentietests, de rollenspellen en de persoonlijkheidsvragenlijsten. Ook gaat zij in op bijzondere situaties, zoals assessment doen met dyslexie en tijdens een zwangerschap. Na het lezen van dit boek kent het assessment geen geheimen meer voor jou.”

Aantal pagina’s: 52
ISBN nummer: 978-87-403-0850-1