Contact en locaties

Onze hoofdlocatie is gevestigd in Amersfoort. Hier maken we gebruik van de ruimtes van Het Netwerkkantoor.

Verder hebben we een locatie in Valkenswaard (onder Eindhoven, vlakbij de Belgische grens). Daarnaast kunnen al onze sessies ook plaatsvinden via Teams (of evt. Zoom), waardoor we landelijk kunnen werken.

Het adres van onze bezoeklocatie in Amersfoort is:
Het Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

Met de auto:

Parkeren kan het gemakkelijkst in de onder het pand gelegen parkeergarage Q-Park Centrum Mondriaan. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan de Stadsring, stel eventueel je navigatie in op Stadsring 115. Het tarief is €1 per 22 minuten met een maximaal dagtarief van €15. Het is mogelijk om vooraf via de website van Q-Park een plaats te reserveren tegen een iets lager tarief. Neem vervolgens de uitgang bij de PLUS supermarkt en sla eenmaal boven linksaf, de ingang van Het Netwerkkantoor bevindt zich direct naast de uitgang van de parkeergarage op nummer 6.

Met het OV:

Het Netwerkkantoor ligt op ongeveer 15 minuten vanaf station Amersfoort Centraal. Er rijden ook diverse bussen, reis naar halte ‘De Kei’, gelegen aan de Stadsring, vanaf hier is het nog ongeveer 2 minuten lopen. Loop de Arnhemseweg in (PLUS supermarkt aan je linkerhand houden) en de ingang van Het Netwerkkantoor bevindt zich links op nummer 6.

De adressen en parkeermogelijkheden van onze overige locaties ontvang je bij bevestiging van je afspraak.